– Vi både rekryterar och hyr in personal via Dreamwork. Inhyrningen gör att vi kan hålla en flexibilitet i vår organisation där toppar och dalar i produktionen blir lättare att hantera. Rekryteringen har varit komplicerade tjänster och för oss är det oerhört viktigt att rekrytera rätt från början så att man inte behöver upprepa processen. Därav känns det tryggt och stabilt med en pålitlig partner som Dreamwork som kan leverera dem tjänsterna.

Kundfokuserade och lyssnar in

Stefan Nilsson, HR-officer SWEP

Dreamwork har ett bra bemötande i sina processer där de agerar professionellt och är tillmötesgående. Vi uppskattar att det alltid finns en bra dialog som är rak, tydlig och ärlig. Det underlättar för oss att kunna tänka högt utan att behöva lägga på ett filter. – Stefan Nilsson, HR-officer SWEP

SWEP är världsledande inom lösningar för att optimera användning av energi, material och utrymme för uppvärmnings- och kylsystem. Man utvecklar och tillverkar lödda plattvärmeväxlare för HVAC och andra industriella tillämpningar. SWEP grundades 1983 och är helägt av Dover Corporation. Utöver huvudkontor samt tillverkning i Landskrona har man tillverkning i ytterligare fyra länder, ett flertal logistikcentra globalt samt säljare, tekniker och administrationspersonal i mer än 20 länder.

 

Lediga tjänster

Lagerarbetare – Helsingborg

Är du en självgående och strukturerad lagerarbetare? Har du truckkort A+B och vana av att köra truck...

Läs mer om tjänsten

Tryckare – Helsingborg

Har du erfarenhet från arbete inom grafisk industri? Är du en kvalitetsmedveten och noggrann medarbe...

Läs mer om tjänsten

Truckförare – Helsingborg

Är du en erfaren lagermedarbetare på jakt efter nästa utmaning? Har du truckkort B1-6 och erfarenhet...

Läs mer om tjänsten

Produktionsmedarbetare – Landskrona

Har du erfarenhet av arbete inom industri eller produktion? Är du engagerad, kvalitetsmedveten och f...

Läs mer om tjänsten

Fler lediga tjänster
För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Söker du personal? Kontakta oss direkt!

Kontakta oss