– Vi har haft ett mångårigt och bra samarbete med Dreamwork där de avlastar oss i de delar som rekrytering och inhyrning där vi känner att vi inte har tid att lägga själva. När vi växte som mest och startade upp nya lager med nya kunder hyrde vi in personal via Dreamwork. Dreamwork är ett företag som har engagerad personal och förståelse för våra processer och behov. Jag skulle beskriva Dreamwork som en av de mindre men mer personliga som har ett bra bemötande till sina kunder, säger Joakim Ohlsson, HR Postnord TPL.

Joakim Ohlsson, HR Postnord TPL

Personliga och trevliga med bra leverans.

PostNord TPL AB, som ingår i PostNord-koncernen som ett självständigt dotterbolag, är den snabbast växande och ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige och i Norden. De erbjuder den nordiska marknaden innovativa och kostnadseffektiva logistiklösningar som sträcker sig hela vägen från producent till konsument. Deras kunder är alltifrån det lilla e-handelsföretaget till den stora globala aktören. Oavsett kundens storlek och bakgrund så är deras drivkraft att alltid leverera en logistiklösning som ökar kundens konkurrenskraft och möjliggör ökad tillväxt.

PostNord TPL AB är lokaliserade i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg och Ljungby. 2017 omsatte de ca 2 miljarder SEK och sysselsatte ca 2 200 personer. Den totala lagerytan som de förfogar över är mer än  500 000 m2.

Lediga tjänster

Extrajobb – truckförare på kyllager

Studerar du på högskola eller universitet? Har du truckkort A+B och truckvana? Kan du jobba 2-3 daga...

Läs mer om tjänsten

Extrajobb för studenter inom lager och logistik

Studerar du på högskola eller universitet? Har du erfarenhet från lager och logistik och kan arbeta...

Läs mer om tjänsten

Kretskortsmontör sökes

För kunds räkning söker vi just nu en erfaren montör till en av deras produktionslinor för kretskort...

Läs mer om tjänsten

Montörer till fordonsindustrin

Har du tidigare arbetat inom industri eller produktion? Är du praktiskt lagd och trivs med ett fysis...

Läs mer om tjänsten

Fler lediga tjänster
För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Söker du personal? Kontakta oss direkt!

Kontakta oss