Tjäna extra pengar – Vi söker studenter med truckkort

Rekommendera en studentvän och få upp till 1.000 kr per person som vi anställer. Utöver det får du ytterligare 3.000 kr om du är den som rekommenderat flest personer som leder till anställning innan den siste april.

Be din vän att söka jobb via vår hemsida (Studerande truckförare – kyllager frukt & grönt) och att de fyller i ditt namn i fältet för “Tipsas av”.

Mvh
Måns, Pernilla, Johan, Ami och gänget på Dreamstaff

 

Det finstilta / villkor

500 kr betalas ut för varje person som genomgår vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess, blir anställd och börjar arbeta senast 30/4. Ytterligare 500 kr betalas ut efter motsvarande en månads heltidsarbete (174 timmar). En extra bonus på 3.000 kronor betalas till den som rekommenderat flest personer som leder till anställning fram till den siste april 2020. Ersättningen betalas ut som lön.

March 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Söker du personal? Kontakta oss direkt!

Kontakta oss